Skovlund

"SKOVLUND" Kaffebord

"Skovlund" filosofi -"Vend tilbage til den gamle håndværksskole og god kvalitet, smid ud mindre affald. Beskyt vores natur og miljø..." Det er derfor, bæredygtighed er udgangspunktet for alle vores nye projekter. Lige fra de første ideer til det endelige produkt.

.

.Kærlighed til naturen og traditionelt håndværk

En træbordplade skaber et varmt og rart indtryk, samtidig med den holder i mange år, såfremt den bliver korrekt vedligeholdt.
.
.

Massiv valnød træ

Træet har sin oprindelse i det østlige Nordamerika. Træets farve er en kombination af den mørkebrune kerne og den lyse indramning. 
Valnødtræet er et forholdsvis lille træ med en meget varm glød, samtidig med at den har en utrolig flot struktur.
.
.
.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller materialer. 

Vores uddannelse og mange år i branchen har sikret, at vi gennem vores samarbejde med leverandører altid får de bedste mellemprodukter eller produkter.
 

Design, kreativitet og kvalitets håndværk

Vi elsker italiensk design, og vi synes, det ville være en god kombination med den skandinavisk. Vi elsker ting af høj kvalitet i godt design. Tilføje noget spænding til rå og minimalistisk skandinavisk stil. Sådan kom ideen til et "SKOVLUND" sofabordsprojekt.

 

.

Design er inspireret af skandinavisk minimalisme med omhu for detaljer.

Naturmaterialer (massiv valnødtræ) kombineret med detaljer som en rød kant, hvidlakeret metalben gør bordet unikt trods dets enkelhed.

 

Hæderspris for "Skovlund" kaffebord

Det er vores store glæde at informere om at vi har modtaget en hæderspris for "Skovlund" kaffebord project på 3rd European Product Design Awards i "Home Interior - Products Interior Furniture" kategorien.