BETALINGSMULIGHEDER

 

DU HAR EN RÆKKE MULIGHEDER FOR AT LAVE EN SKIKKER BETALING TIL OS.

Det er din afgørelse, hvilken metode du ønsker at anvende. Som du ser er der, især ved lidt større beløb, relativ stor forskel på omkostningerne, afhængig af hvilken metode du vælger.

læs mere om sikker shopping i vores webshop

læs mere - "Køb sikkert på nettet" på forbrug.dk

 

 

Online Betaling med betalingskort

De fleste af vore kunder betaler med betalingskort. Du kan roligt gennemføre din indbetaling her og nu via dette site.

Betaling med QuickPay

Vil du gerne betale med Dankort vælg QuickPay

QuickPay tilbyder betalingsgateways, hvor du med en indløser aftale kan modtage Dankort, mastercard, visa, electron og diverse andre kort.

læs mere om QuickPay

Bank overførser

KONTONUMMER - ANDELSKASSEN A/S: 77888026836

BEMÆRK: Husk at skrive det korrekte ordrenummer.

IBAN: DK3477880008026836
SWIFT: DANBDK22

Betaling via PayPal

Du også bruge PayPal betaling på dette site. Det gør det bl.a. muligt at bruge nogle internationale betalingskort, som vi ellers ikke kan modtage via almindelige kortbetalinger. Det kan være forbundet med forskellige gebyr at benytte sig af PayPal betaling, men det er samme pris uanset om du betaler direkte fra din PayPal konto til vores, eller om du betaler via følgende kreditkort til vor PayPal konto.

Du også bruge PayPal betaling på dette site. Det gør det bl.a. muligt at bruge nogle internationale betalingskort, som vi ellers ikke kan modtage via almindelige kortbetalinger. Det kan være forbundet med forskellige gebyr at benytte sig af PayPal betaling, men det er samme pris uanset om du betaler direkte fra din PayPal konto til vores, eller om du betaler via følgende kreditkort til vores PayPal konto.

Betaling med MobilePay

MobilePay er den mest udbredte mobile betalingsløsning i Danmark. Mere end tre millioner danskere har downloadet app’en og benytter den til at overføre penge til hinanden og til betaling i butikker.
MobilePay er meget mere end et hurtigt og effektivt redskab til betaling mellem privatpersoner.
MobilePay er i dag en betalingsløsning, der kan bruges i flere tusinde fysiske butikker, onlinebutikker og i apps. Som noget helt nyt kan du nu også betale dine regninger med MobilePay.
MobilePay kan bruges af alle, uanset hvilken bank du er kunde i.

I hvert produkt er der et billede med qr-kode til MobilePay. Klik på billedet-link eller scan QR-kode for at betale.

Delbetaling med Viabill

Her på shoppen kan du nu købe på afbetaling, helt uden renter og gebyrer.

Vi har indgået en aftale med ViaBill der giver dig mulighed for at købe dine varer på afbetaling. Slip for at betale her og nu, og betal i stedet et mindre beløb pr. måned.

læs mere om Viabill

Betaling med Kreditkort

Betaling foretages af Stripe.

Stripe er en tredjepart betalingsløsning, der giver dig mulighed for at tage imod kredit- og betalingskort. Stripe overholder branchens strengeste sikkerhedskrav.

læs mere om Stripe betaling