Care system

Vi tilbyder mest teknologisk avancerede produkter til pleje, garvning og reparation af hud og tekstiler til: rengøringsbranche, bilbranche, møbelbranche, læder og stoff brancher, fly interior (certificerede midler). Vores produkter give dig mulighed for at udvide professionel service. Vi tilbyder salg og kurser til erhvervskunder og private. 

  Skaven Danmark er hovedrepræsentant for selskabet Fenice Care System S.p.A. i Danmark.

 

 

 Virksomheden Fenice S.p.A. blev grundlagt i 1973 og er beliggende få minutter fra Arzignano. Arzignano er det ældste og mest kendte område for læderproduktion af høj kvalitet. Fenice udvikler og producerer de mest teknologisk avancerede produkter til garvning og reparation af hud og tekstiler.

 

 

Som partner til de mest prestigefyldte virksomheder inden for bilindustrien og de bedste traditionelle garverier i verden leverer Fenice sine produkter til over 50 lande rundt om i verden.

 

 

I april 1994 var Fenice den første virksomhed i verden, der modtog Certificate of Quality UNI EN ISO 9001.

   Fenice teknologer arbejder i tæt kontakt med eksperter fra de største garverier. Det er derfor, vi er ved selve kilden af tendenser og ændringer i markedet. Den unikke viden og engagement i pleje af huderne/skindet er garanteret i hele processen fra læder produktion til det færdige produkt.

   Fenices produkter garanterer samme kvalitet som nyproduceret læder. Det er de samme produkter der bruges i læderindustrien. Dette sikrer, at de gode egenskaber ved produkterne opfylder de strenge kvalitetskrav.