MoNo Creativity

"Creativity is the power to connect the seemingly unconnected"
William Plomer
.
Naturen, håndværk og kavlitets materialerne dét er vores største inspiration i alt, hvad vi laver. Uddannelse, erfaring og tradition vi er så umådeligt stolte af. Vi samarbejder kun med de mest erfarne håndværkere i branchen.
.
.
"SKOVLUND" filosofi og sofabord i én. En filosofi, der siger "Vend tilbage til den gamle håndværksskole og god kvalitet, smid ud mindre affald. Beskyt vores natur og miljø..."
Det er derfor, bæredygtighed er udgangspunktet for alle vores nye projekter. Lige fra de første ideer til det endelige produkt.
Vi elsker italiensk design, og vi synes, det ville være en god kombination med den skandinavisk. Vi elsker ting af høj kvalitet i godt design. Tilføje noget spænding til rå og minimalistisk skandinavisk stil. Sådan kom ideen til et "SKOVLUND" sofabordsprojekt. 
.
"SKOVLUND" SOFABORD


Design er inspireret af skandinavisk minimalisme med omhu for detaljer. Naturmaterialer (massiv valnødtræ) kombineret med detaljer som en rød kant, hvidlakeret metalben gør bordet unikt trods dets enkelhed. 
Vi har modtaget en hæderspris for "Skovlund" kaffebord project på 3rd European Product Design Awards i "Home Interior - Products Interior Furniture" kategorien.

.
"FJORDEN" LÆNESTOL